Vi behandlar alla olika


 

För att kunna ge riktigt bra finansiella råd behöver vi känna dig. Då är det personliga mötet överlägset. Våra rådgivare finns därför lokalt nära dig och deras mål är att ta fram lösningar som passar just dig och ingen annan. Vi kallar det individanpassad rådgivning på riktigt.

I en tid när allt fler aktörer minskar sin service till kunderna eller inskränker sina erbjudanden till ett fåtal färdiga paket, väljer vi på Garantum Wealth Management att gå åt motsatt håll. Anledningen är enkel. Det finns inga standardmänniskor, därför tror vi inte på standardlösningar. Vi behandlar alla olika och tror på idén att utgå från varje enskild individ och dennes unika förutsättningar. Vi ser till din livssituation, din inställning till risk, syftet och målen med ditt sparande och sådana saker. När vi har hela bilden klar för oss tar vi fram en helhetslösning som du kan känna dig trygg med. Dina ekonomiska intressen bevakar vi kontinuerligt och sätter stort värde i uppföljning samt att finnas till hands för dig.

En del av något större
Som kund hos oss får du det bästa av två världar. Du får tillgång till marknadens kanske starkaste placerings- och förvaltningserbjudande och koncernens samlade kunskap och expertis. Allt under samma trygga paraply – hos en rådgivare nära dig.

Det är så här vi tycker att individanpassad rådgivning värd namnet ska fungera. Om du håller med är du alltid välkommen att höra av dig.